Werkvoorbereider
Het Bedrijf
Een enthousiast team van 20+ medewerkers legt elke dag de lat weer hoog. Door de inzet van de meest moderne, innovatieve machines, een grote dosis vakmanschap en duidelijke communicatie wordt er altijd gezorgd voor een tevreden klant met een prachtig eindresultaat. Bij de creatie en realisatie van de keukens en interieurs staat de klant altijd centraal. Op deze manier komt de klant nooit voor verrassingen te staan en kan er altijd aan de wensen voldaan worden.
De Baan
Je gaat fungeren als het aanspreekpunt voor de afdeling verkoop, het productieteam en de opdrachtgever. Je gaat aan de slag met het maken van (werk)tekeningen, product omschrijvingen, bestellijsten, productieorders en houtstaat. Je bent verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van de aan jou toegewezen projecten. Je gaat altijd secuur en accuraat te werk en gaat altijd voor het hoogst haalbare, zowel in- als extern.
Junior werkvoorbereiders worden ook uitgenodigd om te reageren.
Functie Eisen
- Je kunt (of is het kan?) vaardig Nederlands praten en schrijven;
- Je ziet geen problemen, maar uitdagingen die opgelost kunnen worden;
- De ‘klik’ – Ellenlange Cv’s zegt ons niet zoveel, we zijn op zoek naar een gestructureerde, hardwerkende, sociale collega met een gezonde dosis humor;
- Ervaring is niet direct vereist, het helpt wel (en scheelt in salaris).
- Ook starters worden daarom uitgenodigd om te reageren, het vak kunnen we je leren!’.
Wij Bieden
- Een salaris van €3361,- (starter) tot aan €4198,- (ervaren) per maand;
- Wekelijks of 4-wekelijks betaald;
- Een team dat bestaat uit vak ‘rotten’, die samen strijden voor een geslaagd project;
- Een direct contract bij het bedrijf of een 1e contract via InterieurbouwVacature;
- Een setje vakantiedagen en vakantiegeld die je toch niet op wilt maken.
Reageren
Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Patrick Eibrink op telefoonnummer 0341-437030. Ben je geïnteresseerd in deze functie ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]