Filteren

Vacatures

Functie, trefwoord...

Vakgebied

Plaats

Straal

Uitzendbureau Harderwijk

BaanMeesters is het platform voor werk binnen de branches Techniek, Interieurbouw, Bouw, Schilders, Hoveniers en Stratenmakers. Wij zijn het Uitzendbureau in Harderwijk.  Door ons uitgebreide netwerk van kleine en grote werkgevers en onze specialisatie in de maakberoepen zijn we in staat u de mooiste vacature of werkgever in de regio bieden. We bieden vooral werk voor de lange termijn en vast dienstverband. We gaan voor prima arbeidsvoorwaarden en een korte reisafstand meld je aan bij hét Uitzendbureau in Harderwijk.

Onze passie zijn de vakberoepen. Wij van kantoor zeggen weleens spottend: “Als je geen vak geleerd hebt moet je op kantoor gaan werken.” Dit betekent dat we geïnteresseerd zijn in hoe jij je werk uitvoert. Wij krijgen graag inzicht in de struikelblokken die je tegenkomt in je werk, de elementen waar je energie van krijgt en vooral welk eindresultaat tot stand komt.

Ons team heeft jarenlange ervaring en werkt met enthousiasme voor de juiste match en de mooiste banen. Met onze oer-Hollandse werkmentaliteit staan we voor betrokkenheid, nuchterheid en daadkracht. Door de intensieve samenwerking met onze partners en ons uitgebreide netwerk bieden we een uitstekende service en beschikken over alle certificaten, lidmaatschappen en verklaringen die binnen de branche nodig zijn.

 

Welkom bij de BaanMeesters familie. Familie? Ja, niet per se via de bloedlijn, maar vooral door onze gezamenlijke passie en kernwaarden. Ons team kenmerkt zich door zijn vakkennis en kwaliteiten op de juiste manier in te zetten, zonder gebruik te maken van al te veel poespas. 

 

Over BaanMeesters 

Bekijk ook onze anders sites: