single__icon

Tuinarchitect/Tekenaar

Amersfoort
Flexibele werktijden
Ervaren bedrijf

Het Bedrijf

Met meer dan 50 jaar ervaring transformeert dit groenvoorzienings- en hoveniersbedrijf tuinen in groene buitenparadijzen! Van tuinaanleg en daktuinen tot sierbestrating en boomverzorging, zij hebben alles in huis om de dromen van klanten tot leven te brengen. Dankzij hun VCA-certificaat staan kwaliteit, veiligheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Hun visie? Prachtige tuinen creëren en daarnaast bijdragen aan een duurzamere wereld. Met een focus op innovatieve technieken en materialen zorgen ze ervoor dat de projecten prachtig zijn om naar te kijken en daarnaast van hoogwaardige kwaliteit zijn.

De Baan

Ben jij graag creatief bezig en heb je een passie voor groen? Het bedrijf is op zoek naar een tuinarchitect/tekenaar voor particuliere tuinen in de regio Amersfoort. Je komt bij klanten thuis, waar je hun wensen in kaart brengt en tuinontwerpen creëert. Je takenpakket omvat het ontwerpen van tuinen met behulp van tekenprogramma’s zoals Vectorworks, maar handmatige tekeningen zijn ook welkom. Tijdens je werk zorg je er altijd voor dat je duidelijk communiceert met opdrachtgevers en werkt samen met het ervaren team om het ontwerp tot leven te brengen.  Zin om prachtige buitenruimtes te creëren? Sluit je dan aan bij het team!

Functie Eisen

  • Ervaring is mooi meegenomen. Geen ervaring, maar wel veel ervaring in het groen? Ook dan ben je welkom om te solliciteren!
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je houdt ervan om een project van A tot Z te regelen en tot een succes te brengen;
  • Je ziet geen problemen, maar uitdagingen die opgelost kunnen worden;
  • Als je in bezit bent van een relevante opleiding of ervaring dan heb je een streepje voor!

Wij Bieden

  • Natuurlijk niet te vergeten: salaris! Dit begint bij €2300,- (starter) en loopt op naar €4000,- (ervaren);
  • Flexibele tijden in overleg met opdrachtgevers – van 8 tot 24 uur per week;
  • Wekelijks of 4-wekelijks betaald;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (ander woord voor lekker eten en drinken).

Reageren

Meer informatie over deze vacature is te verkrijgen bij Lydian van Malestijn op telefoonnummer 0341-437030. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw persoonlijke gegevens, bij voorkeur per e-mail: [email protected]

Vragen of reageren

Medewerker

Lydian van Malestijn

0341-437030